Om meg og hvorfor jeg skriver om litteratur

Om meg?

Dette er meg :)

Jeg er en 35 år gammel kvinne som liker bøker, helt enkelt! Jeg fullførte en mastergrad i litteraturvitenskap for noen år siden, men innså at jeg hundre prosent er lagd for å jobbe med mennesker. Akademikerplanene ble skrinlagt og nå har jeg et yrke som jeg elsker og som inspirerer meg i hverdagen. Men i mitt yrke blir det dessverre lite snakk om litteratur. Så jeg her har jeg skapt mitt eget lille rom for kreativt utløp. Her får jeg satt ord på all tankevirksomheten som durer og går når jeg leser. Ideene og inntrykkene må jo få komme til uttrykk et sted! Og så har jeg jo et lite håp om at jeg kan inspirere andre lesehester med det jeg skriver.

… og hvorfor jeg skriver?

Jeg ønsker å utfordre meg selv med å skrive om alle typer litteratur og hvorfor jeg liker de bøkene jeg liker. Målet mitt er å inspirere, så jeg løfter helst frem de gode opplevelsene. Jeg nøler ikke med å kalle meg selv feminist og ønsker å løfte frem kvinnestemmer så godt jeg kan. Det blir en del sakprosa også, fordi jeg elsker å fordype meg i ulike temaer. Jeg vil si at jeg er over gjennomsnittet interessert i historie. Men av og til er det aller beste å miste seg selv i god fantasy. Trykk på lenkene om du er nysgjerrig og vil lese mer. Har du noen tanker om hva jeg bør lese så del dem med meg. Vi har alle godt av å være mer utforskende.

Du kan få se mer av det jeg leser og holde deg oppdatert på nye innlegg ved å følge meg på Instagram. Sånn holder jeg meg også oppdatert på hva andre leseentusiaster driver med. Jeg leser andre bokblogger så flittig jeg kan. Jeg vil vite hva dere tenker, hva dere lurer på, og hva dere leser. Målet mitt med skrivingen er å få være en del av det fine miljøet som har blitt skapt av tusenvis av andre lesere. Jeg vil møtes på verdensveven!

Du kan også lese dette innlegget hvor jeg skriver om hva som motiverer lesingen min og hva som er viktig for meg når det kommer til litteratur.

Liker også:

Min herlige Mini som ble født høsten 2020 <3

(Pluss musikk, trening, tegning og tatoveringer)

Del innlegget:

2 kommentarer

  1. Renato Bartolomei

    Skriver du om bøker som ikke er utgitt på et av de store forlagene? Har skrevet en roman. “Etter Gud” om jakten på Gud. Den selges som E-bok på Google Play og Amazon, og der står det også lit info om den.

    Mvh Renato Bartolomei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *