Velkommen til EN SMAKEBIT PÅ SØNDAG – Ved Frokostbordet

Det er her det er party!

I dag har jeg en ganske liten smakebit på lur. Dagene suser forbi så altfor fort, både på jobb og på hjemmefronten. Og nå som mørketida kommer snikende så trenger jeg oppløftende lesestoff. Det er både for å holde meg motivert i lesingen og for å lage en god dag. Til tross for at jeg er nordlending tvers igjennom så sitter ikke mørketida så godt i meg. Så jeg gjør alt jeg kan for å lage god stemning. Og da kan bøker ha mye å si. Jeg har fått mitt første leseeksemplar via Instagramkontoen min, Lesekunsten, som jeg hygger meg med. Jeg har fått tilsendt boka Ved Frokostbordet av Defne Suman fra Manschou Forlag, og dette er et tyrkisk familiedrama som finner sted under en id-feiring. Først tenkte jeg at dette ikke var en bok jeg selv ville valgt, men familiedrama er jo noe jeg elsker. Her er det også forsmådde elskere og hemmeligheter fra fortiden, og det er mat og drikke, kultur og byliv og et Tyrkia representert gjennom flere generasjoner. Jeg har kommet i gang og ser frem mot å lese videre.

Som barn hadde jeg trodd at leken skulle ta slutt. Som voksen skulle jeg bli hel. Så ble jeg voksen og skjønte at selve livet var å sovne og våkne i bestemte intervaller mens en fortsatte å tro at virkeligheten en dag skulle komme.

DEFNE SUMAN, Ved Frokostbordet

En smakebit på hva dere leser.

Her er dere alle velkomne til å dele lenker til egne blogginnlegg og dele på lesegleden. Vanligvis finner dere smakebitene på bloggen Betraktninger, men denne uka får jeg lov til å være vertinne. Jeg håper det er mange som har lyst til å delta og mange som vil trykke på linkene.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Bøker som gir good vibes

Noen av bøkene som har løftet humøret mitt i det siste er Where the Crawdads Sing, som bare traff noe inni meg. Anbefaler den på det sterkeste. Det samme gjelder En Mann Ved Navn Ove. Jeg mener, altså, Ove liksom. Hjerte! Og så leste jeg en romantisk komedie i fjor som bare var skikkelig underholdende, som heter The Hating Game. Dette er bøker man kan bli glad av. Les les les!


Del innlegget:

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

11 kommentarer

 1. Det låter som en intressant roman. Takk for smakebiten!

 2. Tack för smakbiten och vad bra att du kunde ta hand om smakebitene denna vecka!

  • Jeg har oppdaget så mange fine blogger gjennom smakebitene, så jeg er bare glad for å kunne hjelpe 🙂

 3. Det var en intressant tankegång! Tack för smakbit och för att du ställer upp som värdinna.

  • Jeg håper boka fortsetter sånn. Mange spennende tankerekker så langt. Hyggelig at du er innom og leser 🙂

 4. Tack för smakbiten. Den romanen får jag kolla upp!

 5. Det verkar vara en intressant bok. Trevlig kväll.

 6. Ved frokostbordet virker som en fascinerende roman. Interessant utdrag 🙂

  Kult at du tok på deg vikarjobben for søndagssmakebitene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *